Facebook eski fotoğrafları silecek

İşte detaylar...

Facebook eski fotoğrafları silecek

Facebook'un fotoğraf silme işlemini 7 Temmuz 2016 tarihine kadar gerçekleştirmesi bekleniyor.
 
Facebook 2012 yılında "telefondan senkronize" adı altında bir özellikle, kullanıcıların profillerinde fotoğraflarını gizlemeleri seçeneğini sunmuştu. Facebook ayrıca, söz konusu gizli fotoğrafları ileri ki bir tarihte tekrar yüklemeniz için size bir bildirim gönderiminde bulunmuştu.
 
Facebook şimdiki süreçte ise kullanıcılara bildirim gönderilmesine rağmen siteye geri bildirim göndermeyen kullanıcıların profillerinde gizli kalmış fotoğrafları silme yoluna gidiyor.
 
Facebook'un söz konusu işlemi 7 Temmuz 2016 tarihine kadar gerçekleştirmesi bekleniyor.
 
The Independent'da yer alan habere göre şirketin, bu tip bir karar almasındaki en büyük etkenin 2015 yılının Haziran ayında başlatılan "Anlar" adı altındaki özellik olarak gözüküyor. Nitekim Facebook'un bu özelliği, kullanıcıların eski fotoğraflarını senkronize etmelerine gerek duymadan, otomatik olarak eski fotoğrafları düzenlemesine olanak tanıyordu.
 
"Anlar" özelliği, kullanıcıların eski fotoğraflarının gününe uygun olarak Facebook üzerinden tekrar paylaşma seçeneği sunuyordu.
 
Şimdi ise kullanıcılar, "Moments (Anlar)" adlı uygulamayı indirerek, Facebook'un bu özelliğini kullanabilecekler. Facebook "Anlar" çözümünü bu uygulama ile sunacak.
 
Facebook'un söz konusu fotoğrafları sileceğine dair kullanıcılara herhangi bir bildirim gönderip göndermeyeceği merak konusu.
 
Facebook, 7 Temmuz 2016 tarihine kadar söz konusu fotoğrafları silmiş olacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.