• BIST 106.736
  • Altın 141,095
  • Dolar 3,5210
  • Euro 4,0955
  • Trabzon 23 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C

Ders planı ve içerikleri...

Ders planı ve içerikleri...
İşte detaylar...

Geçtiğimiz günlerde bir kısım yazılı ve görsel basında Avrasya Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü müfredatında yer alan ‘’Alkollü Alkolsüz İçecekler’’ dersinin YÖK tarafından belirlendiğine ilişkin iddialara yönelik Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Aşkın Asan bir açıklama yaptı.

 

Prof. Dr. Asan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

“Kamuoyunda son günlerde bir takım öğrencilerin tarafından verilen beyanatla oluşan bilgi kirliliğine istinaden üniversitemiz adına bu açıklamayı yapmayı uygun gördük.

 

Avrasya Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ders planı ve içerikleri 22 Mart 2013 tarih ve 10(42) sayılı üniversite senatosu toplantısında onaylanmıştır. YÖK program açmaya izin verir, ders planı ve içerikleri ise ilgili bölümün ve Yüksekokulun önerisi sonrasında üniversite senatosunun kararı ile belirlenir.”

 

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • LYS sonuçları yeniden hesaplandı14 Temmuz 2017 Cuma 21:02
  • ÖSYM'den KPSS uyarısı!14 Temmuz 2017 Cuma 15:29
  • Liselere tercih süreci başladı14 Temmuz 2017 Cuma 15:19
  • Üniversite tercihleri ne zaman başlayacak?12 Temmuz 2017 Çarşamba 11:07
  • LYS'nin 2 sorusunu iptal edildi11 Temmuz 2017 Salı 22:47
  • LYS sonuçları açıklandı!11 Temmuz 2017 Salı 21:39
  • Avrasya Üniversitesi'nden öğrencilere kutlama...11 Temmuz 2017 Salı 16:15
  • Üniversiteden şok paylaşım06 Temmuz 2017 Perşembe 19:36
  • Üniversite adaylarına müjde!06 Temmuz 2017 Perşembe 17:00
  • Ders ve ek ders saatlerine düzenleme03 Temmuz 2017 Pazartesi 18:09
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Trabzon Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.