Vali Yıldırım, Polis Haftası’nı tebrik etti

Türk Polis teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Şehit Meriç Alemdar Polis Okulu Müdürü Dr. Taner Bora ve İl Emniyet Müdürlüğü Personeli, Vali Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

Polis teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Yıldırım, “Polis teşkilatımız; vatanımız, milletimiz ve devletimizin iç ve dış düşmanlarına karşı her an teyakkuzda bulunarak kendilerini yeni gelişme ve durumlara göre sürekli hazır tutarak huzur ve güvenliğimizin bekçisi olma görevini bihakkın yerine getirmektedir.

Gerektiğinde vatanı ve milleti uğruna canlarını sakınmadan görevlerini ifa eden tüm emniyet mensuplarının zor olduğu kadar da şerefli olan görevlerini eşsiz bir vatan ve millet sevgisiyle yerine getirmekte olduklarını biliyoruz.

Büyük fedakârlık, cesaret ve kahramanlıkla hizmet veren emniyet teşkilatımız, 179 yıldır dimdik ayaktadır.

Huzur ve asayişi temin etmek, suçu önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren emniyet mensubumuzun, ülke insanımız ve Trabzonlu hemşerilerimizin destekleri ile gücüne güç katacağına inancımız tamdır.

Teşkilatımızın 179. kuruluş yıl dönümünde tüm Emniyet teşkilatımıza görevlerinde başarılar diliyor, teşkilatımızın tüm çalışanlarına aileleri ile birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler diliyor, Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

İl Emniyet Müdürü Esertürk ise, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında yapacakları etkinlikler hakkında Vali Yıldırım’a bilgi vererek polislik mesleğini icra eden her teşkilat mensubunun ülkemizin huzur ve güveni için gece gündüz demeden görev yaptığını, milletimizin huzuru ve güveni için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti.