• BIST 97.533
  • Altın 145,781
  • Dolar 3,5801
  • Euro 4,0019
  • Trabzon 16 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 15 °C

Kızarmış ekmek sevenleri üzecek haber!

Kızarmış ekmek sevenleri üzecek haber!
Kızarmış ekmek sevenlerin dikkatine!

 Yeni bir araştırma, yeni sonuçlar ortaya çıkardı. Kızarmış ekmeğin zararlarını biliyor muyuz?

-Ekmeği kızarttığımızda içerdiği su miktarı uçacak ve içerisindeki B vitaminleri de azalacaktır.

-İngiltere’de Besin Standartı Ajansı’nın (FSA) yaptığı araştırmada ise kızarmış ekmeğin kanser riski taşıdığını açıkladı.

-Ekmek ve patates kızartılırken ‘acrylamide’ adında bir madde ortaya çıkıyor ve ekmek iyice kızartılınca kanserojen maddesi de artıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Borçlu esnafa sağlık müjdesi24 Mayıs 2017 Çarşamba 14:08
  • Orucunuzu çorba ile açmayın24 Mayıs 2017 Çarşamba 13:30
  • Bu bacağından çıktı24 Mayıs 2017 Çarşamba 13:14
  • Bakanlık devreye girdi23 Mayıs 2017 Salı 18:01
  • Migrenin faturası 14 milyar dolar23 Mayıs 2017 Salı 15:35
  • Lenfoma hastalığı nedir?23 Mayıs 2017 Salı 14:48
  • Dünyada bir ilk Türkiye'de yapıldı!22 Mayıs 2017 Pazartesi 19:30
  • Uzmanlardan ramazanda sağlıklı beslenme önerisi22 Mayıs 2017 Pazartesi 14:00
  • Her 10 saniyede 1 kişi bu nedenle ölüyor!22 Mayıs 2017 Pazartesi 10:06
  • Başımız belada!21 Mayıs 2017 Pazar 12:27
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Trabzon Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.