Kızarmış ekmek sevenleri üzecek haber!

Kızarmış ekmek sevenlerin dikkatine!

Kızarmış ekmek sevenleri üzecek haber!

 Yeni bir araştırma, yeni sonuçlar ortaya çıkardı. Kızarmış ekmeğin zararlarını biliyor muyuz?

-Ekmeği kızarttığımızda içerdiği su miktarı uçacak ve içerisindeki B vitaminleri de azalacaktır.

-İngiltere’de Besin Standartı Ajansı’nın (FSA) yaptığı araştırmada ise kızarmış ekmeğin kanser riski taşıdığını açıkladı.

-Ekmek ve patates kızartılırken ‘acrylamide’ adında bir madde ortaya çıkıyor ve ekmek iyice kızartılınca kanserojen maddesi de artıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.