• BIST 97.984
  • Altın 145,792
  • Dolar 3,5776
  • Euro 4,0020
  • Trabzon 18 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 19 °C

WİKİLEAKS YENİDEN GÜNDEMDE …İŞTE TRABZONSPOR OYUNLARI…

WİKİLEAKS YENİDEN GÜNDEMDE …İŞTE TRABZONSPOR OYUNLARI…
Alman dergisi Der Spiegel, şok Türkiye raporlarını birer birer açıklıyor..

Wikileaks belgelerini en önce ele geçiren Ünlü Alman dergisi Der Spiegel, şok Türkiye raporlarını birer birer açıklıyor. AKP iktidarının Türk sporu üzerinden oy potansiyeli elde ettiğini ve bu konuda planlı çalışma yaptığının belirtildiği Wikileaks belgeleriyle ilgili Alman dergisi Der Spiegel şu bölümü yazdı. İşte Trabzonspor’u bugünlere götüren sürecin başlangıcı:

Erdoğan’ın tabana mesaj vermede haraket etmeyi çok iyi bildiği belirtiliyor. Bir büyükelçilik görevlisi, buna örnek olarak Bakan Faruk Nafiz Özak ile ilgili bir olayı anlatıyor. Bu belgeye göre Başbakan Erdoğan, 2004 yılı belediye seçimlerinde Trabzon Belediyesi'ni kaptırınca, Özak’ı hemen Trabzonspor'un başına getirdi. Erdoğan daha sonra "gizli devlet kasasın“dan bir kaç milyon doları, yeni oyuncu alımı için Özak’a aktardı. Bu yolda elde edilen başarıyla Özak, belediye seçimleri için avantaj sağlamaya çalıştı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Survivor'da o isim bayıldı25 Mayıs 2017 Perşembe 09:18
  • Programı bitiyor mu?24 Mayıs 2017 Çarşamba 17:21
  • Ayrılmak çok zor olacak24 Mayıs 2017 Çarşamba 14:39
  • Türk televizyon tarihinde bir ilk!24 Mayıs 2017 Çarşamba 13:46
  • Survivor'a kim veda etti?24 Mayıs 2017 Çarşamba 08:59
  • İşte yeni işi!23 Mayıs 2017 Salı 12:59
  • Survivor'a darbe vuracak eleme!23 Mayıs 2017 Salı 12:57
  • Rakiplerini solladı!23 Mayıs 2017 Salı 10:28
  • O diziden erken final23 Mayıs 2017 Salı 09:29
  • Dizilere bakanlık desteği23 Mayıs 2017 Salı 09:22
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Trabzon Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.