• BIST 106.843
  • Altın 142,689
  • Dolar 3,5367
  • Euro 4,1209
  • Trabzon 24 °C
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 23 °C

Yayın ızgara

Yayın ızgara
İşte malzemeler ve hazırlanışı...

 Hem lezzetli hem de farklı bir yemek tarifi daha….

MALZEMELER

2 kg yayın balığı

4 dal biberiye

8 adet defne yaprağı

1 adet orta boy soğan

1 adet paprika

1 adet dolmalık sarı biber

1 adet dolmalık yeşil biber

1 su bardağı zeytinyağı

4 adet tane karabiber

1 çay kaşığı sebze tozu

Yeterince tuz

HAZIRLANIŞI

Bir kabın içine zeytinyağını, tane karabiberleri, sebze tozunu ve dört adet defne yaprağını koyup karıştırın. Temizleyip fileto çıkardığınız yayın balığını küçük parçalara ayırıp, sırayla defne yaprağı, soğan, paprika, biber dilimleri ve balık olmak üzere tüm malzemeleri biberiye dalına dizin. Hazırladığınız karışımda yarım saat dinlendirip şişleri ızgaraya koyun ve arada bir çevirerek 12 dakika pişirin. Afiyet olsun.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • İstanbul’da domuz sürüsü şehre indi18 Temmuz 2017 Salı 17:48
  • Belediye vatandaşları uyardı18 Temmuz 2017 Salı 16:30
  • Otobüse bariyerlerden atlayarak bindiler18 Temmuz 2017 Salı 14:29
  • Kavurucu sıcağa dikkat!18 Temmuz 2017 Salı 13:34
  • Vatandaşlar kaplanın şovunu ilgiyle izledi17 Temmuz 2017 Pazartesi 20:03
  • Kötü bir deneme!17 Temmuz 2017 Pazartesi 19:54
  • Rus milyarderin yatı Bodrum'da...16 Temmuz 2017 Pazar 16:54
  • Samsun’da şüpheli ölüm16 Temmuz 2017 Pazar 13:28
  • Otomobil şarampole uçtu: 1 ölü, 4 yaralı16 Temmuz 2017 Pazar 10:44
  • Dünya yıkılsa o hayatta kalacak!15 Temmuz 2017 Cumartesi 13:21
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Trabzon Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.