• BIST 105.324
  • Altın 146,596
  • Dolar 3,4727
  • Euro 4,1687
  • Trabzon 25 °C
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 21 °C

Yayın ızgara

Yayın ızgara
İşte malzemeler ve hazırlanışı...

 Hem lezzetli hem de farklı bir yemek tarifi daha….

MALZEMELER

2 kg yayın balığı

4 dal biberiye

8 adet defne yaprağı

1 adet orta boy soğan

1 adet paprika

1 adet dolmalık sarı biber

1 adet dolmalık yeşil biber

1 su bardağı zeytinyağı

4 adet tane karabiber

1 çay kaşığı sebze tozu

Yeterince tuz

HAZIRLANIŞI

Bir kabın içine zeytinyağını, tane karabiberleri, sebze tozunu ve dört adet defne yaprağını koyup karıştırın. Temizleyip fileto çıkardığınız yayın balığını küçük parçalara ayırıp, sırayla defne yaprağı, soğan, paprika, biber dilimleri ve balık olmak üzere tüm malzemeleri biberiye dalına dizin. Hazırladığınız karışımda yarım saat dinlendirip şişleri ızgaraya koyun ve arada bir çevirerek 12 dakika pişirin. Afiyet olsun.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Sokak hayvanları unutulmadı18 Eylül 2017 Pazartesi 16:28
  • Yurtta hava durumu18 Eylül 2017 Pazartesi 09:38
  • Eski basketbolcu vefat etti16 Eylül 2017 Cumartesi 19:48
  • Kars'ta şiddetli rüzgar can aldı16 Eylül 2017 Cumartesi 19:45
  • Çanakkale ve Muğla'da deprem16 Eylül 2017 Cumartesi 12:50
  • Yurtta hava durumu16 Eylül 2017 Cumartesi 09:39
  • Gazinocular kralı hayatını kaybetti15 Eylül 2017 Cuma 15:15
  • Halay çekerken öldü!14 Eylül 2017 Perşembe 16:16
  • Aracın motoruna sıkışan kedi için seferber oldular14 Eylül 2017 Perşembe 15:27
  • Olmayan göreve atandı!14 Eylül 2017 Perşembe 14:51
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Trabzon Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.