Trabzon Valisi Aziz Yıldırım muhtarları kabul etti

Vali Aziz Yıldırım, bazı mahallelerin muhtarlarını kabul ederek talep ve önerilerini dinledi.

Valilik Toplantı Salonu’nda sırasıyla muhtarlarımızla tek tek görüşen Vali Yıldırım, taleplerini ilgili Müdürlere not aldırarak sorunların çözülmesi konusunda talimat verdi.

Vali Yıldırım Muhtarlara seslenerek, “Önemli olan şu zaman içerisinde bulunduğumuz sıfat ile görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek. Bizler, sizler için varız. Devletimiz sizlere hizmet için burada. Unutmayın ki bu kapılar sizlere her zaman açıktır. Siz Muhtarlarımız devletimizin en ücra köşesine ulaşan elisiniz. Vatandaşımızın ilk müracaat ettikleri kişiler sizlersiniz. Bu yüzden sizler bizim için çok değerlisiniz.” dedi.

Muhtarlar da kendilerini kabul ederek talep ve önerilerini dinlediği için Vali Yıldırım’a teşekkür etti.

Görüşmeye; Yomra Gülyurdu Mahallesi Muhtarı Ömer İskender, Şalpazarı Pelitçik Mahallesi Muhtarı Ahmet Ziya Maden, Maçka Yazlık Mahallesi Muhtarı Erol Sarıtaş, Şalpazarı Sayvançatak Mahallesi Muhtarı Ali Kalay, Of Gümüşören Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kul, Of Bayırca Mahallesi Muhtarı Atilla Doğanay, Yomra Kömürcü Mahallesi Muhtarı Mustafa İskender, Arsin Yeşilyalı Mahallesi Muhtarı Namık Kemal Genç, Sürmene Oylum Mahallesi Muhtarı Niyazi Akyasan, Arsin Çubuklu Mahallesi Muhtarı Hakkı Uzun, Of Yazlık Mahallesi Muhtarı Mehmet Er, Araklı Ayvadere Mahallesi Muhtarı Yakup Aygün, Düzköy Taşocağı Mahallesi Muhtarı Avni Akçay, Ortahisar Uğurlu Mahallesi Muhtarı Mustafa Kurt, Yomra Sancak Mahallesi Muhtarı Fatih Bayrak, Hayrat Balaban Merkez Mahallesi Muhtarı Dursun Ali Musaoğlu, Maçka Mataracı Mahallesi Muhtarı Halil Öztürk ve beraberindekiler katıldı.