Trabzon Valisi Yıldırım’dan Giresun’a ziyaret

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve beraberindeki heyet Giresun’da ziyaretler gerçekleştirdi.

Vali Yıldırım’ın Giresun’daki ziyaretlerine dair Trabzon Valiliği’nden yapılan bilgilendirmede şu ifadeler kullanıldı:

“Vali Aziz Yıldırım, Giresun Valiliğini ziyaret etti. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti tarafından karşılanan Vali Aziz Yıldırım makama geçerek Vali Serdengeçti ile bir süre sohbet etti.

Ziyarette, Trabzon ve Giresun illerinin sorumluluk alanında bulunan ve Doğu Karadeniz bölgesini ilgilendiren konularda iş birliği ve istişare gerektiren konular ele alındı.

Vali Yıldırım’a ziyaretinde Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı eşlik etti.

Valilik ziyaretinin ardından Vali Aziz Yıldırım ve beraberindekiler Giresun İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Giresun Valisi Mehmet Serdengeçti’nin de eşlik ettiği ziyarette; güvenlikle ilgili konular ve iki il arasında gerçekleştirilebilecek iş birliği imkânları masaya yatırıldı.

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından Vali Aziz Yıldırım, Giresun Valisi ve beraberindeki heyet Giresun İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Vali Aziz Yıldırım tören mangasını selamlamasının ardından Şeref Defteri’ni imzaladı. Giresun İl Jandarma Komutanı J.Kd.Albay Özgür Özer ile bir süre sohbet eden Vali Yıldırım komutan bilgilerinin yer aldığı tabloları inceleyerek tarihsel bilgileri gözden geçirdi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.”